HELT NY FORD KUGA

Kraftig, sporty og enda mer elegant både innvendig og utvendig. Vi er stolte over å kunne lansere den helt nye Ford Kuga, vår mest kompetente SUV hittil. Nye Ford Kuga har blitt større og byr på den absolutt nyeste teknologien.

ØKONOMI

Girskiftindikator med mer drivstoffeffektiv giring. Et lys i instrumentpanelet forteller deg når du må skifte gir for å oppnå maksimal drivstoffeffektivitet. Det er en enkel, men effektiv måte å bidra til at bilturene blir mer økonomiske.

KJØREEGENSKAPER

Kugas intelligente firehjulsdrift reagerer umiddelbart og justerer seg til skiftende underlag og kjøreforhold. Den sender nøyaktig riktig mengde effekt til det enkelte hjul som trenger mest veigrep. Og siden firehjulsdriften bare kobles inn ved behov, spares det drivstoff når underlaget er mindre krevende. Hvis du ønsker å se hva som skjer under hjulene dine i løpet av turen, vil en informasjonsskjerm for firehjulsdriften kontinuerlig vise - som et søylediagram - hvor mye effekt som sendes til hvert hjul.

KJØREEGENSKAPER

Dynamisk kurvekontroll reagerer på veioverflaten 100 ganger pr. sekund (det er 33 ganger raskere enn øyet blunker). Ved å bruke denne informasjonen balanseres kontinuerlig mengde effekt og bremsing som leveres til hvert av de to forhjulene. Dette maksimerer veigrepet og skjerper kjøreegenskapene, og hjelper deg på den måten gjennom svingene og over ujevnheter i veien. Dynamisk kurvekontroll er en spissteknologi som er standard på Kuga.